Megars Medikal

2018 yılında faaliyete başlayan MEGARS MEDİKAL, sağlık, hijyen ve kişisel koruma gerektiren tüm alanlarda hizmet veren kurum ve kuruluşların ihtiyacı olabilecek, ithal ve yerli sarf malzemeleri sağlamak amacıyla kurulmuştur. Firmamız, sağlık sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesiyle, sektördeki değişen ihtiyaçları yakından takip ederek, müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmaktadır.

Kurulduğu günden itibaren, en küçük sağlık kuruluşlarından Türkiye’nin en büyük hastanelerine, çeşitli sektörlerdeki büyük ölçekli fabrikalardan, en küçük bireysel işletmelere kadar tüm kurumların medikal sarf malzeme, kişisel koruyucu ekipmanlar ve basit sarf ihtiyaçlarını yüksek müşteri memnuniyeti ile birlikte sağlamaktadır. Firmamız, müşterilerine sunduğu ürünlerde kalite, güvenilirlik ve uygun fiyat politikasıyla öne çıkmaktadır.

Neden Megars Medikal?

Megars Medikal olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak çaba sarf ediyoruz. 

Yüksek Ürün Çeşitliliği

Sağlık, hijyen ve kişisel koruma alanlarında geniş bir ürün yelpazemiz bulunmaktadır. Hem ithal hem de yerli ürünlerde sunduğumuz geniş seçenekler sayesinde, ihtiyaçlarınıza en uygun ürünleri kolayca bulabilirsiniz. Megars Medikal ile tek bir tedarikçiden pek çok farklı ürünü temin etmek, zamandan ve maliyetten tasarruf etmenizi sağlar.

Hızlı Teslimat

Siparişlerinizi hızlı bir şekilde teslim etmek, bizim önceliklerimizden biridir. Depolarımızda geniş bir stok bulundurarak, siparişlerinizi mümkün olan en kısa sürede hazırlayıp size ulaştırıyoruz. Acil ihtiyaçlarınız için güvenilir ve zamanında teslimatı garanti ediyoruz.

Müşteri Memnuniyeti Odaklı Yaklaşım

Müşterilerimizin memnuniyeti, işimizin merkezinde yer alır. Profesyonel ve deneyimli ekibimiz, size en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak çalışmaktadır. Megars Medikal olarak, müşterilerimizin mutluluğunu sağlamak için kararlıyız.

Haber bültenimize abone ol

En son haberleri ve özel teklifleri almak için bizimle iletişimde kalın.

Adres

MEGARS MEDİKAL CİHAZLAR İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Halil Rıfat Paşa Mah. Yüzer Havuz Sok. Perpa İş Merkezi A Blok 1822 Şişli- İSTANBUL TÜRKİYE

E-Posta

info@megarsmedikal.com satis@megarsmedikal.com

Telefon

+90 212 222 20 04

Whatsapp Müşteri Hizmetleri

+90 0552 484 36 63

Sohbeti Başlat
1
💬Yardıma mı ihtiyacınız var?
Merhaba 👋
Sana yardım edebilir miyiz?